Transcriptieservice & Telefoonpermanentie

Foutloos en professioneel dictaten uitwerken,  geluidsopnames  en interviews verwerken tot de gewenste transcriptie is een vak apart! Bovendien wordt onze transcriptieservice samen met onze “nominatieve” telefoonpermanentie door ons cliënteel als ideale combinatie ervaren.
Transcriptieservice + telefoonpermanentie = ideale combinatie voor vrije beroepers!

Transcriptieservice / Tekstverwerking

Niet alleen bij de start van uw praktijk maar ook in geval van nood biedt Busyrama soelaas aan vrije beroepers voor het typen/uitwerken van dictaten. Ruim 20 jaar werken wij  volledig naar wens dictaten uit voor onder meer advocaten, experts in onroerende goederen en makelaars.
Bij de start van uw praktijk denkt u het wel alleen aan te kunnen, maar niets is minder waar. Kan u gelijktijdig consultaties doen, de telefoonoproepen beantwoorden en uw dictaten inspreken?
Geef toe, … Een advocatenkantoor zonder secretaresse is niet meer van deze tijd.

Telefoonpermanentie

Al dan niet in combinatie met onze transcriptieservice bieden wij u een nominatieve telefoonpermanentie aan. Onze zeer geavanceerde installatie maakt het mogelijk uw oproepen te beantwoorden in naam van uw bedrijf/praktijk met eventueel agendabeheer en/of andere diensten. U schakelt uw toestel gewoon door naar uw persoonlijk nummer dat wij u toekennen en wij doen de rest. Iedere oproep wordt netjes genoteerd, indien gewenst wordt uw afspraak ingepland en uiteraard zullen wij u hiervan op de hoogte brengen op het tijdstip en de wijze zoals u dat wenst. De mogelijke tijdstippen van doorschakeling worden besproken tijdens een persoonlijk gesprek.

busyrama pencil