Advocatenkantoor Advolex

Zonder mijn freelance secretaresse/secretariaat, Busyrama, zou ik mijn advocatenkantoor niet meer willen laten draaien: het bedrijf heeft zich onmisbaar gemaakt.
Het is een plezier om met je samen te werken Marleen! Flexibiliteit is 100%: als ik vraag om dezelfde dag met spoed dictaten/transcripties in het Nederlands of Frans uit te werken dan heb ik dat ook. Busyrama verzorgt op bepaalde dagen ook de telefoonpermanentie en dat is een ware luxe voor mijn advocatenkantoor.
Professioneel, accuraat en geëngageerd wordt de continuïteit van mijn onthaal en secretariaat gegarandeerd. Overigens kan ik er altijd terecht voor bijkomend advies in verband met mijn kantoororganisatie.
Ik was niet op zoek naar een groot bedrijf dat service aanbiedt. Bij mijn freelance secretaresse heb ik slechts één contactpersoon en zij is perfect van alles op de hoogte van wat en wanneer er iets gezegd of gedaan werd. Mijn advocatenkantoor is een eenmanskantoor en net daarom is het leuk om met Busyrama samen te werken.

Marijke Van der Hasselt, Advocaat